Покажи по-малко

Пловдив е вторият по големина град в страната, най-динамично развиващият се център в Южна България и европейска столица на културата за 2019 година. Благодарение на ключовото си разположение на кръстопът, както за България, така и спрямо редица международни транспортни линии, особено и заради близкото разстояние до столицата, редица компании предпочитат Пловдив за своите логистични, производствени и бизнес центрове.

Природа, туризъм и почивка

Античните паметници, архитектурно-историческия резерват “Старинен Пловдив”, Пловдивските тепета и пеещите фонтани са част от впечатляващите забележителности на града. За любителите на природата, Пловдив разполага с множество паркове и градини. В Пловдив се провеждат редица ежегодни културни събития за гражданите и гостите на града. Пловдив предлага 9 висши учебни заведения, в които се обучават над 30 000 студенти.

Апартаменти, офиси и нощувки в Пловдив

За студентите на града се предлагат едностайни, двустайни и тристайни апартаменти за краткосрочен или дългосрочен наем. Пловдив привлича български и чуждестранни туристи. Поради тази причина, нощувките и къщите за гости са широко разпространен бизнес сред местното население и възможност за настаняване на достъпни цени за посетителите на града.

Посетете Пловдив, за да се докоснете до неговата автентичност и динамика.

Резултати

Общо намерени: 1
  • 10 лв.
    Супер Център до Джумаята
    A-20180394 Предлагаме 2 имота в супер центъра на Пловдив на минута пеша от Джумаята. Имотите са в стара и много красива сграда(паметник на културата) в която на партерното ниво има магазини,на първи жилищен етаж има 2 апартамента и на втори и трети жилищни етажи са двата имота които обявяваме за продажба по 180кв.м чиста площ всеки.Имотите са идентични като във всеки има по 7 самостоятелни стаи ,голям и просторен коридор и малко помещение до входа на апартамента което се е ползвало за баня с тоалетна.Строителството е здрав гредоред(пруски свод).Височината на вратите е над 2 метра а височината на таваните е над 3 метра.Имотите са подходящи както за закупуване с цел мечтания дом на ТОП ЛОКАЦИЯ,така и за закупуване с цел инвестиция.Поради голямата квадратура има възможност да се направи и малък хотел с 12 самостоятелни стаи или стаите да бъдат отдавани като едностайни апартаменти в Airbnb или дългосрочно.Има възможност имотите да бъдат раделени и на по- малки апартаменти.За повече информация и оглед позвънете на посочения телефон.
    детайли