VIP Предложения

  • Тристаен апартамент под наем в центъраТристаен апартамент под наем в центъраТристаен апартамент под наем в центъра
    Имоти Търновград Ви предлагат тристаен апартамент под наем, разположен в централната част на град, в близост до училище, парк, магазини. Предлаганото жилище със състои от две спални, хол, кухня, баня и тоалетна, тераса. Жилището се предлага след ремонт. Обзаведен с бойлер, пералня и хладилник. Може да се обзаведе според наемателите.Подходящ е както за офис, така и за живеене. Оферта 808.
    детайли
  • Едностаен апартамент, Мараша до УХТЕдностаен апартамент, Мараша до УХТЕдностаен апартамент, Мараша до УХТ
    #АвирексНедвижимиИмоти отдава под наем просторен едностаен апартамент в Мараша. Имота има следните характеристики: ▪️ Намира се в близост до УХТ ▪️ Месечен наем - 400лв ▪️ Напълно обзаведен с всички мебели и електроуреди Жилището се отдава дългосрочно. Изисква се един наем и един депозит в размер на наема към собственика. Може огледи всеки ден.
    детайли
  • тристаен апартамент център В.Търновотристаен апартамент център В.Търновотристаен апартамент център В.Търново
    Екипът на Търново Брокерс Ви представя тристаен апартамент ново строителство в центъра на гр.Велико Търново. Жилището се състои от всекидневна, кухня, две спални, коридор и тераса. Напълно обзаведено и оборудвано с готварска печка, аспиратор, хладилник, пералня, телевизор, микровълнова фурна, климатик в хола и спалнята.
    детайли
  • Обзаведен двустаен до паркОбзаведен двустаен до паркОбзаведен двустаен до парк
    Двустаен апартамент в кв. Картала, с една спалня и остъклена тераса. Налични електроуреди: телевизор, пералня; нови: готварска печка, климатик, хладилник с фризер. Близо до парк, магазини и автобусна спирка. Заповядайте на оглед!
    детайли
  • Едностаен апартамент до ПУЕдностаен апартамент до ПУЕдностаен апартамент до ПУ
    Авирекс недвижими имоти отдава едностаен апартамент под наем в Центъра. Мястото е изключително комуникативно. Жилището е със следната характеристика: ∎ Намира се в близост до ПУ ∎ Напълно обзаведен с всичко необходимо ∎ Месечен наем: 260лв За повече информация, огледи или друго може да се свържете с нас или на нашата страница във фейсбук #АвирексНедвижимиИмоти
    детайли
  • ЕДНОСТАЕН апартамент под наем - ЛевскиЕДНОСТАЕН апартамент под наем - ЛевскиЕДНОСТАЕН апартамент под наем - Левски
    Имоти Home Place представя на Вашето внимание, ЕДНОСТАЕН апартамент под наем, в района на Левски.Апартаментът е напълно обзаведен и оборудван с всичко необходимо за едно домакинство.Разположен е на партерен етаж в сграда и е с площ 20 кв.м., разпределението на имота е както следва - всекидневна с кухненски бокс и спален кът, баня и тоалетна, тераса.За повече информация обадете се на посочения телефон и цитирайте код на обява: 5216
    детайли
  • Двустаен апартамент в централната частДвустаен апартамент в централната частДвустаен апартамент в централната част
    Имоти Търновград Ви предлагат двустаен апартамент под наем, разположен в широкия център на града, в близост до Стадиона, автобусна спирка. Предлаганото жилище се състои от спалня, хол, кухня, баня с тоалетна/отделно/ и тераса. Предлага се обзаведно и оборудвано.Оферта 9319.
    детайли

Нови Квартири